Scroll to top

Fieldmarq | Noun (fld mɑːʳk)

Een visueel teken of karaktertrek gebruikt om onderwerpen te identificeren in het veld.

Digital Design Studio,
werelds vanuit Nederland.

Wij geloven dat design het beste naar voren kan laten komen in een merk. Digitale tools, producten, of communicatie, een wel ontworpen product kan voor blijheid, genot, en groei zorgen. We ontwerpen digitale producten die de merk persoonlijkheid van onze klanten laat zien en hen een stukje dichter bij de top van hun veld brengt.

"Merken hebben een persoonlijkheid. Het is onze taak om de unieke kenmerken te definieren & naar voren te brengen door middel van design."

Marcel Doornbos

Sinds de dag dat ik begon als freelancer, droomde ik er van om een design bedrijf op te richten en merken te helpen om hun persoonlijkheid beter te laten zien. Jaren van werken als freelancer gingen voorbij, en nu is het tijd om een stap hoger te gaan. Het bouwen van een merk en het starten met groeien!

Ik wil merken, bedrijven, multinationals, en natuurlijk freelancers helpen met het flexibele, gestructureerde, en kwaliteit design & creatieve werk dat zij verdienen. Ze daarmee helpen groeien, hun unieke persoonlijkheid laten zien, en hun digitale producten beter beschikbaar maken dan ooit. Ik geloof dat ieder merk dat kan.

Picture of Marcel Doornbos

Marcel Doornbos

Digital Designer

Een aantal van onze geweldige klanten.

We werken samen met freelancers, start-ups, het MKB, en met multinationals aan het design werk dat zij nodig hebben.

Een aantal vrienden die we hebben gemaakt tijdens onze samenwerkingen.

We werken graag samen met allerlei soorten klanten, en helpen ze graag waar dat nodig is. Wij vinden ze geweldig, kijk nu wat zij over ons zeggen!

Great Experience Working Together.
“We worked together on a previous design and iterated what we created together to bring an existing product inline with the updated design language. It was a great experience. They have done an excellent job, completely understood our corporate identity, and produced a result that pleased our upper management.”
Alex Cortina

Project Manager, The Best Cruiseline

start een project

Let’s talk.