Scroll to top
Clean Cut Meals

Nieuw Ontworpen Website & Order Proces.

Clean Cut Meals

Nieuw Ontworpen Website & Order Proces.

We ontworpen een frisse nieuwe website & custom bestel proces.

Veranderingen doorvoeren in een groeiend bedrijf kan moeilijk zijn, en als gevolg kan dit andere dingen beinvloeden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de huidige website niet meer past bij de behoeften die nodig zijn, of niet meer past bij het nieuwe merk. Clean Cut Meals, een meal prepping bedrijf, zag dit gebeuren en vroeg Growww om hulp.

 

Op onze beurt werden wij gevraagd door Growww om het design gedeelte op ons bord te nemen. We begonnen met het designen van een website die beter paste bij het merk en het bestel proces.

Branding & Logo Design.

We create branding & logos that fit your brand personality, or we help you define it.

Responsive Webdesign.

We ontworpen een responsive website die het klanten mogelijk maakt om producten te kopen vanaf pc, smartphone, en tablet.

UX & UI Design.

We ontworpen een user interface die past bij het merk en het bestel proces simpeler en uniek maakt.

Mobile App Design.

An app can be used to make your services easier to use. We create mobile apps that work.

We ontworpen een frisse nieuwe website, klaar voor actie.

We waren gevraagd om een website de ontwerpen welke professioneel is en niet alleen tot gym fanatics spreekt, maar ook tot alle mensen welke druk zijn in hun leven. Dat is waarom we voor een frisse, clean, en kalme look en feel gingen.

We zorgden er voor dat de website duidelijk is, gemakkelijk te gebruiken, en exact uitlegt wat het bedrijf te bieden heeft. Met een custom bestel proces die past bij die simpliciteit.

Screenshot

Mmm, ik kan niet wachten om aan die gerechten te beginnen.

We zagen dat het merk voor resultaat gaat en voor gebruiks gemak. Dus we wilden meteen laten zien hoe gemakkelijk het is en wat voor soort gerechten ze op de tafel krijgen. En misschien ook een beetje hongerig worden.

Screenshot

Professionele & frisse kleuren.

De gebruikte kleuren zijn merk kleuren van Clean Cut Meals en zijn gebruikt in hun verpakkingen & andere materialen. Om er zeker van te zijn dat de website het merk laat zien, hebben we dezelfde kleuren set gebruikt.

Website Kleuren.

Ondersteunend

Cool Blue.

Ondersteunend

Active Green.

Ondersteunend

Dark Cloud.

Ondersteunend

White.

Supportive

Active Red.

Net als meal plans, kan de bestelling uniek zijn.

Naast het aanbieden van klaargemaakte meal plans is er ook de mogelijkheid om je eigen plan te maken. Simpelweg scrollen door de gerechten, favourieten selecteren, en doorgaan naar de betaling. Easy as it is!

We ontworpen een bestel proces om je alle informatie te geven om een gerecht te selecteren. Wanneer je klaar bent ga je gewoon naar de volgende stap.

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Met een uitgebreide toolbar & pop-up.

We ontworpen een toolbar die verschillende opties heeft afhankelijk van de manier waarop de meal builder wordt gebruikt. Het geeft je opties om gerechten toe te voegen of simpelweg door te gaan naar de volgende stap afhankelijk van de instelling.

 

De pop-up geeft klanten alle information die ze nodig hebben om een gerecht te selecteren. Een lijst van ingrediënten, nutrition informatie, en een grote foto is alles wat je nodig hebt.

Het betaal proces is aan de beurt.

We zorgden er voor dat het betaal proces dezelfde stijl heeft als de website en dat het net zo duidelijk is. We hebben zelfs een optie toegevoegd om nog snacks toe te voegen aan je bestelling.

Screenshot
Screenshot
Screenshot

We zorgden dat het er op mobiel ook goed uit ziet.

Ookal is desktop goed, mobiel wordt belangrijker dan ooit. Daarom hebben we de website ontworpen om ook voor mobiel goed te werken. Niemand is vergeten!

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

start een project

Let’s talk.

Post a comment