Scroll to top

Bloom In A Box

Bloom In A Box Bloemrijke eCommerce Website.

We ontwierpen een eCommerce website die is gemaakt om te bloeien.

Wanneer jouw bedrijf een uniek ontworpen product maakt, wil je dat dit digitaal overeenkomt. Voor Bloom In A Box dit betekende dat zij hun eCommerce website moesten vernieuwen. Een geweldige kans om het proces en de look & feel te stroomlijnen.

 

Bloom In A Box nam Growww aan voor de ontwikkeling, wie op zijn beurt ons vroeg voor het design gedeelte van het project. We keken naar de User Experience van de website en verbeterden het om bestellen simpeler en sneller te maken. En op het zelfde moment ook de merk persoonlijkheid door de website te laten zien.

Branding & Logo Design.

We create branding & logos that fit your brand personality, or we help you define it.

Responsive Webdesign.

We ontwierpen een responsive website die het klanten mogelijk maakte om producten te kopen vanaf pc, smartphone, en tablet.

User Interface & Experience Design.

We ontwierpen een user interface die bij het merk past en het bestellings proces simpeler en unieker maakt.

Mobile App Design.

An app can be used to make your services easier to use. We create mobile apps that work.

We ontwierpen een website voor het delen van momenten & gevoelens.

We keken naar de merk persoonlijkheid en zagen dat er een vrouwelijke, zachte, en vriendelijke benadering nodig was om de merk persoonlijkheid te laten zien. Het idee achter een unieke bloem in een doosje is het delen van een speciaal moment of gevoel.

Dit moest terugkomen in de website. Daarom ontwierpen we een zachte en gemakkelijk te gebruiken website, die bestellen van dit unieke product simpel en snel maakt.

Screenshot

We hielden het simpel & met een inspirerend persoonlijk tintje

Het is belangrijk dat mogelijke klanten weren waar ze naartoe moeten en wat er komen gaat. Dat is waarom we er voor zorgden dat het duidelijk is voor iedereen die de website bezoekt. Daarnaast plaatsten we quotes en secties die de klanten inspireren en het merk versterken.

Screenshot

Social proof & product zijn niet vergeten.

On de bezoeker het gevoel van vertrouwen in het product en merk te geven plaatsten we product foto's door de gehele website. We geloven dat wanneer een merk geliefd is, dit kan worden gedeeld. Daarom zorgden we ervoor dat de geweldige reviews een goede plek hebben.

Screenshot

Een zachte set kleuren.

We selecteerden verschillende zachte en warme kleuren die dicht bij het merk passen om de website warm en vrouwelijk te laten voelen. Met groen als een contrasterende kleur, om bij het verpakkings materiaal te passen, en voor een frisse look.

Website Kleuren.

Primary

Luxury Purple.
Warm Luxueus

Primary

Feminine Pink.
Zoet Vrouwelijk

Primary

Quality Green.
Fris Kwaliteit

Supportive

White.
Clean Basis

Supportive

Active Red.
Active Comfortable Warm

Stel je eigen moment samen.

Wat is zo geweldig aan momenten? Ja, ze zijn uniek voor jou en met wie je ze deelt! We wilden het klanten mogelijk maken om hun moment zo uniek mogelijk te maken door het kiezen van een bloem, verpakking, en het schrijven van hun persoonlijke bericht.

Dat is waarom we een configurator maakten die het mogelijk maakt je speciaal gekozen bloem aan te passen, om zo van deze bloem een nieuw en uniek moment te maken.

Screenshot

Keuzes, keuzes, keuzes.

Ookal zijn er op dit moment twee keuzes voor doosjes, in de toekomst zullen er veel meer designs beschikbaar zijn.

Screenshot

Persoonlijk moment van bloem tot kaartje.

We wilden het persoonlijk maken van start tot eind, dat is waarom klanten hun bericht kunnen zien zoals het op het er kaartje uit gaat zien, terwijl ze het typen.

Screenshot

We zorgen dat mobiel er ook goed uit ziet.

Ookal ziet desktop er goed uit, mobiel wordt nog belangrijker. Daarom ontwierpen we de website zodat deze ook op mobiel er goed uit ziet. Niemand is vergeten!

Screenshot
Screenshot
Screenshot

start een project

Let’s talk.

Bloom In A Box

Bloom In A Box Bloemrijke eCommerce Website.

Post a comment